16/12 Surfin’ Santas

Meer dan 100 Surfende Kerstmannen in Scheveningen!

Op zaterdag 16 December organiseren Hart Beach & Quiksilver voor de eerste keer in Nederland het internationaal beroemde Surfin’ Santas. Een surf event waarbij meer dan 100 Nederlandse surfers verkleed als Santa Claus tegelijk gaan surfen.

Tijden

De ontvangst is tussen 13.00 uur en 13.45 uur bij Hart Beach op het strand van Scheveningen. Om 14.00 uur starten we met een gezamenlijke warming-up op het strand met passende muziek en gluhwein zodat iedereen lekker warm blijft. Rond 14:30 uur pakken alle kerstmannen tegelijk hun board en starten zij met surfen in de Noordzee.

‘The Last Man Standing’ ofwel de Kerstman die het langst blijft surfen ontvangt een Quiksilver waardecheque met een shoptegoed van 100 euro.

Kosten

Deelname aan het Hart Beach Quiksilver Surfin’ Santas Event is gratis, maar daarbij moet je wel kunnen surfen en bereid zijn een Santa Claus outfit te dragen. De eerste 100 aanmeldingen ontvangen van Hart Beach een gratis een compleet Kerstmannen pak bij de inschrijving. Inschrijven kan via www.hartbeach.nl/surfinsantas.

Temperatuur

Het zeewater heeft in december normaliter een temperatuur van rond de 5 graden. Echt warm zal het dus niet zijn en het is daarom verstandig om onder het Santa Claus-pak een lekker warm wetsuit te dragen.

Voor meer informatie

marketing@hartbeach.nl
Marieke Strootman 06-25350042
Esther Jacobs 06-52885757